over knufke

Waar staat Knufke Design voor?

Ik werk graag met duurzame, natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Hierdoor gaan de producten lang mee en blijven mooi.

Knufke Design heeft bereleuke eigen ontwerpen, die handgemaakt zijn. En ze kunnen ook nog gepersonaliseerd worden. En dat is het niet enige. Doordat je zelf de stoffen kan uitkiezen, kun je de producten heel eigen maken!

Zo kunnen ze afgestemd kunnen worden op je interieur, persoonlijk gemaakt worden met een naam en cadeau gegeven worden als verrassing (denk hierbij aan het kenbaar maken dat je zwanger bent, het vragen om peetoom of peettante te worden, etc).

Maar je kunt ook een (kleiner) cadeaut geven als je hoort dat iemand zwanger is, cadeausets geven bij babyshowers, kraamcadeau’s geven en bij de feestdagen leuke badcapes of een cadeaubon geven. Inpakken vind ik een feestje en er kan ook nog een leuk handgeschreven kaartje bij maken voor je!

Naast het eigen assortiment koop ik ook een aantal producten in, die vaak te personaliseren zijn. Hierdoor is het assortiment nog breder geworden. Dat is toch echt te gek?!

Knufke Design staat gelijk aan prachtige producten van hoge kwaliteit. Doordat ik ieder product met veel liefde en zorg maak, let ik automatisch op de kwaliteit. Het kan echter eens voorkomen dat er iets niet naar wens is. Neem dan even contact met me op. Zoeken naar een passende oplossing vind ik ook bere-belangrijk!

 

Beregezellige groetjes van Nicole

Chat openen
1
Welkom bij Knufke Design. Waarmee kan ik je helpen?